Power to the Peaceful, Sat, Feb 4, 9 am – 3 pm

Join us, Saturday, February 4, 9 am – 3 pm, at the Unitarian Universalist Congregation of Columbia, SC, 2701 Heyward St, Columbia, SC. RSVP / Share on Facebook. Registration recommended.

PROGRAM SCHEDULE:
8:45AM Doors Open
9AM-9:10AM Welcome
9:10AM-10:10AM SOLIDARITY PANEL (1 hour)
Omari Fox (Simple Justice #BlackLivesMatter)
Melissa Davis (WREN: Women’s Rights Empowerment Network)
Ivan Segura (Immigrant Rights)
Jennifer Tague (SCEquality)
BREAK 10 minutes
10:20AM-11:10AM ACTIVISM & ADVOCACY WORKSHOP (50 minutes)
(David Matos, Carolina Peace & Omari Fox, Simple Justice BLM)
BREAK 5 minutes
11:15AM-12:15PM PEACE AT HOME & ABROAD (1 hour)
David Matos (Carolina Peace)
Phyllis Jones (Moms Demand Action-SC)
Amy Kuenzie (Richland Country Sheriff’s Dept)
speaking on Domestic Abuse
12:15PM-1PM LUNCH (45 minutes)
Networking & Socializing
1PM NONVIOLENT DIRECT ACTION WORKSHOP (55 minutes)
Clare Hanrahan & Coleman Smith, New South Network of War Resisters) A Short History De-Mystifying Direct Action. Role Play in Nonviolent Exercise. Creating Space to Express Fears & Concerns about Living in a Police State.
BREAK 1:55PM 5 Minutes.
2PM PROTECTING SC’S ENVIRONMENT (50 minutes)
Tom Clements (Savannah River Site Watch)
Sierra Club of SC
350 Columbia
2:50PM Closing & Send off
3PM Break down & Clean Up

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s